tiistai 14. helmikuuta 2012

Talous häiriö

Kuuntelukokeet on sitten ohi. Miksi ruotsin kuuntelussa oli jotain katsastustoimistojuttua? (Kai se siis oli sitä).

Alla hjärtans dag on ehkä hyvin hyvin söpö nimi. Ystävänpäivä on paljon tylsempi nimi, mutta sinäänsä kiva idea. Varsinkin kun tuntuu, että eniten ystävänpäivää vietetään ala-asteella (siis alakoulussa). Siis kyllähän Suomeen yritetään tuputtaa sellasta parisuhdeystävänpäivää, mutta suomalaiset on vain suomalaisia. Se on joskus ehkä ihan kivaa. Japanissakin 友チョコ (tomochoko) eli ystäväsuklaa on jotenkin kivoin asia. Valkoinen päivä on myös kiva. CCSakura <3

Talous häiriö - inflaatio
Talous häiriö - työttömyys

Yhteiskuntaoppi on sitten hienoa. Hitto.

Miksi nostalgia on jotenkin pannassa? Mitä vikaa on nostalgiassa? Tai ehkä vain ajattelen, että kaikki on nyt jotenkin nostalgia vastaisia, koska niin oli ehkä joku Nyt-liitteen toimittaja ja Radio Helsingin juontaja.

Kävin tänään kiinalaisessa, joka oli jäänyt johonkin kaksituhattuluvun alkuun. Siel ei lounaslistalla ollut kasvisvaihtoehtoa, alkuruokakevätrullassa oli lihaa, ja sitä ei saanut ilman, pöydissä oli haarukat ja veitset (puikot sai kysymällä), mutta toisaalta hintakaan ei ollut erityisemmin kokenut inflaatiota : ).

Petra, kirjoitat varmasti hienon ja hyviin kirjoihin kuuuluvan kirjan! Ja kyllä yhteiskunta on paska! Ja voin kai sanoa sen, koska luen nyt liikaa yhteiskuntaoppia. Mutta kirjallisuus on jokseenkin kivaa.

Kiire, kiire, kiire, kiire, kiire, kiire, kiire: jaksamisen puute?

Pitää vaan jaksaa tsempata. Ja tehdä kaikki, mitä pitää tehdä. Ja jollain masokistisella tavalla nauttia siitä, ettei ihan sekoa. Tai no, ehkei muo haittaa seota opiskeluun kunhan tulisi järkeviä tuloksia. Mutta kyllä mä nautin siitä.
On häiritsevää, että kun kaikki (kokonaan) keskittyy opiskeluun, ei vaan jää tilaa millekään muulle tunteelle.
Vaikka eihän siihen opiskeluun käytä mitään muita tunteita kuin "pitää opiskella" ja "keskity". Mutta kai sitten kaikki kanavoituu siihen?

Sepä se.




4 kommenttia:

  1. Häh, mikä toi on, "talous häiriö"??

    Ei pidä elää liian tuloskeskeisesti, muuten sekoaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nyt löysin tän vastausmestan. Öö sait mun vastauksen varmaan sähköpostina äsken, joten, ihan sama.

      Mutta en siis sekoa.

      Tosiaan yhteiskuntaopinkirja, jota yritin lainata oli käyttänyt termiä "talouden häiriö". Empä tajunnut.

      Poista
  2. Ei nostalgiassa munkaan mielestä oo mitään vikaa, paitsi Hectorin esittämänä se on vähän ärsyttävää. Ensimmäiseks kyllä tietenki ajattelin sanasta "nostalgia", että puhut siitä Veidtin partavedestä. Ei siinäkään varmaan mitään vikaa ole.

    Sori, en muuten pääse sinne penkkareihin tänään, mulla on lekuri ja en voi soittaa siitä sulle, ku puhelin jäi eilen treenikselle! D:

    Perustin uuden blogin, mutta tartten sun sähköpostiosotteen, että voit lukee sitä...

    VastaaPoista
  3. Hector on ehkä aika nostalgian ilmentymä, ja yleensäkin vanhat rock bändit. Ei varmaan siinäkään tosiaan.

    VastaaPoista