perjantai 11. toukokuuta 2012

Pääskysestä ei päivääkään.

Ostettiin lentoliput Japaniin muutama päivä sitten. Siis ihan mahtavaa! Ihanaa, että se niinku varmasti tapahtuu. En jaksaisi odottaa. En myöskään jaksaisi odottaa, että pääsykokeet olisi ohi. Välillä tuntuu, et kyllä mä jotain osaan, ja sit taas et en osaa mitään.
Mutta siis en ole Suomessa 8.7.-8.8 välisenä aikana (miksi tietokoneella ei saa koskaan ajatusviivaa aikaiseksi, silloin kun haluaisi?).

Meillä oli lattian hiominen ja lakkaus kotona. Evakossa oleminen oli ihan parasta! : D Jälkijärjestely ei niinkään. Mutta onhan se hieno. Vaihdettiin myös olohuoneen järjestystä, jotenkin on itseasiassa ihan kiva, mutta nyt sohvalle ei tule valoa kunnolla.

Tämän kuukauden runo:

しあわせ
はこぶ
つばめたち

Shiawase hakobu tsubametachi

Inspiroituneena Petran blogista jokunen päivä sitten, ja "paetakseni" opiskelua listaanpa tähän asioita, mitä aion tehdä kesällä:
-syödä jäätelöä
-rentoutua
-mennä Japaniin
-piirtää
-olla opiskelematta
-mennä karateleireille
-cosplayata
-mennä Ruotsiin
-kerrata japania
-piistää sarjakuvaa
-pelata Zeldaa
-lukea kaunokirjallisuutta
-katsoa elokuvia

Olisi tosiaan myös kiva mennä Kehä III:sen ulkopuolelle ja Suomenlinnaan uimaan. Ainakin : )

Yo.

2 kommenttia:

  1. Ajattelin eka, että "olla opiskelematta" ja "kerrata japania" on ristiriidassa toistensa kanssa, mutta toisaalta on eri asia kertaila jotain asioita omaksi huvikseen kuin opiskella jotain koetta tms. varten, että ehkä ne nyt ei ole kovin ristiriidassa lopulta.

    Onko sarjakuvan piistäminen muuten jotain pistämällä piirtämistä tms? ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aattelin, et onkohan ne ristiriidassa, mutta ei ne kuitenkaan ole : )

      Selvästi!

      Poista